Mer angående Gerrards kontrakt

Bild till nyheten Mer angående Gerrards kontrakt
Detaljerna kring Steven Gerrards kontrakt har från officiellt håll tillsvidare hållts hemliga, men Tony Barrett från The Times - med goda insikter i klubben - menar att det rör sig om en förlängning av ett år, vilket knyter Stevie till Liverpool till och med 2014.

Igår avslöjades det att Steven Gerrard signerat ett nytt kontrakt med Liverpool Football Club. Trots uttalanden från kaptenen själv, Kenny Dalglish och Damien Comolli under gårdagen talades det aldrig om några exakta detaljer kring det nya kontraktet.

En sak som dock är säker är att Gerrard redan nu åttagit sig att även efter sin karriär representera klubben som Ambassadör och med det åttagandet kan man nu, om man någonsin tvivlat, försäkra sig att Captain Fantastic stannar karriären ut i The Reds.

Det surrades därför under gårdagen att det möjligen inte fanns några exakta detaljer på kontraktet i form av längd, men enligt Tony Barrett - som är skribent för respekterade The Times - innebär Stevies nya kontrakt att han som spelare är bunden till klubben till och med säsongsslutet 2013/2014. Sommaren 2014 fyller Stevie 34 år.

Samtidigt uttalade sig Gerrard själv i dagens Liverpool Echo att detta kontraktsförslag legat framför honom under nästan hela 2011, men då året präglades av skador ville han bevisa för sig själv och klubben att han kunde komma tillbaka till sin normala standard innan han signerade några nya avtal:

"Jag var verkligen nedstämd under perioder av fjolåret, men när klubben tidigt försäkrade att det vill ha mig kvar länge fick det mig verkligen att må bättre. Alla i klubben har stöttat mig helt fantastiskt bra.

"Det var som sagt längesedan vi blev eniga om alla detaljer i kontraktet och jag var aldrig minsta lilla tveksam till att skriva under det. Men jag sa till klubben att jag ville bevisa att jag fortfarande var den spelare jag tidigare varit och komma tillbaka från skadorna innan jag signerade något.

"Det hade varit orättvist att förlänga mitt kontrakt när jag stod vid sidan av och var skadad. Jag ville visa att jag kunde komma tillbaka stark och dessutom få några matcher för att bevisa att mina skador nu är något jag lägger bakom mig", avslutade Captain Fantastic.

Källor:
The Times
Liverpool Echo
liverpool.no


* Ste' Gerrard, Gerrard!

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer