"Bara halva jobbet som är gjort"

Bild till nyheten "Bara halva jobbet som är gjort"
Liverpool besegrade igår Manchester City med 1-0 på Etihad Stadium i den första av två semifinaler av Carling Cup. Resultatet var såklart till stor glädje för de rödklädda men spelarna förtydligar samtidigt att bara halva jobbet är gjort.

För första gången på hela säsongen fick Manchester City lämna sin hemmaplan mållösa. Istället var det Liverpool och Steven Gerrard som gjorde matchens enda mål - på straff efter 13 minuter - vilket nu sätter Liverpool i klar "pole position" inför returmötet på Anfield den 25'e januari.

När Steven Gerrard efter matchen talade med BBC var det såklart en lycklig kapten, men som med sin rutin ville varna för att ta ut något i förskott och betona att endast halva jobbet var gjort;

"Semifinalen är knappst avgjord redan nu, bara halva jobbet är gjort och vi har en viktig retur som väntar på Anfield", förtydligade kaptenen.

Också Pepe Reina, som hade en pratstund med den officiella hemsidan efter matchen, var noga med betona att vi knappast kan boka biljetterna till Wembley redan nu;

"Vi är nöjda - såklart, men vi har samtidigt ett viktigt jobb kvar att göra och det är 90 minuter till som ska spelas."

Pepe Reina ser också fram emot returmatchen, som han hoppas kan föra tankarna tillbaka till de fantastiska Champions League-kvällar han fick uppleva i inledningen av sin Liverpoolkarriär.

"Det kommer att bli en fantastisk kväll på Anfield. Våra fans kommer som vanligt att bli otroligt viktiga och med deras stöd i ryggen kan allting hända. Jag förväntar mig att det blir en riktigt magisk kväll på Anfield.

"Steg ett är avklarat, att få ett bra resultat och till och med vinna på bortaplan mot City - nu gäller det att fullborda jobbet genom ett bra match på hemmaplan också", avslutade Reina.  


* Steven Gerrard - halvvägs till London och Wembley! 

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer