Quantcast

Nästa match (Premier League)

Crystal Palace klubbmärke Crystal P (H)

måndag 15 aug 21:00

Ingen tv-sändning ikväll - Radio som gäller!

Bild till nyheten

Liverpool tar alltså emot Oldham i FA-cupens tredje omgång ikväll på Anfield, med start klockan 21.00 svensk tid. Matchen kommer dock inte att kunna ses genom någon som helst tv-kanal - och då den inte ens verkar produceras av någon tv-station bör streams över internet heller inte vara möjliga.

Med fem timmar kvar till avspark är det ett riktigt trist besked vi nu alla verkar behöva acceptera trots att man in i det sista hoppats på någon lösning. Liverpools match mot Oldham ikväll lär dock inte kunna ses live genom TV eller streams.

Det är BBC och ESPN som i England äger rättigheterna till FA-cupen och ingen av dessa kanaler väljer att producera eller sända matchen ikväll. De båda stationerna har istället lagt krutet på matcherna som väntar i helgen. 

Liverpools officiella hemsida och dess egen tv-kanal, LFC TV, kommer att producera matchen - men av rättighetsskäl har dessa inte tillåtelse att låta den gå ut till sändning förrens natten mot måndag. 

För den som lyckas hålla sig till dess sänds matchen isåfall klockan 01.00 och därefter vid tre olika tillfällen under måndagen, klockan 11.00, 15.00 och 23.00. För att se matchen genom den officiella hemsidan krävs dock en e-season ticket - ett månadsabbonemang man tecknar för drygt 50 svenska kronor / månad. 

För att följa matchen kör dock Liverpools officiella hemsida en radiosändning live från Anfield som ni alla kan följa genom länken nedan:

http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-news/cup-tie-not-on-tv-listen-live-online

Vill man hellre lyssna till BBC's radiosändning finner ni den här:

http://www.bbc.co.uk/5live/sport/commentaries/

Skulle det mot förmodan gå upp några bra Streams under kvällen hoppas vi att omgående kunna meddela detta här på nyhetsplats. Även om vissa sidor dock skyltar med att de sänder kvällens match bör detta tas med en nypa salt, då det alltså från flera officiella hemsidor påstås att matchen överhuvudtaget inte produceras ens. 


* Rättighetsskäl tvingar oss alltså att vänta till måndagkväll - innan vi kan se kvällens match i dess helhet. 

Bannerbild