Kenny efter matchen

Bild till nyheten Kenny efter matchen
Det var en väldigt besviken Kenny Dalglish som mötte media efter matchen mot Manchester City. Mötet som slutade hela 3-0 till de ljusblåa tyckte Liverpoolmanagern dock rann iväg resultatmässigt - och sett till matchen speglade slutsiffrorna nog inte händelseutvecklingen helt rättvist.

"Jag tycker nog inte helt att resultatet speglar matchbilden, nej.. Inte för att jag menar att vi borde ha vunnit matchen, men det blev tydligt mot ett så här bra motstånd hur vi straffas när vi inte är skärpta och tar tillvara på våra egna chanser", inledde Dalglish. 

Kenny fortsatte sedan på inslagen väg och menade att många av felen från dagens match - är detaljer som man själv kan korrigera till kommande bataljer;

"Egentligen allt som gick fel ikväll är sådant som vi själv kan rätta till. Vi borde antagligen tagit ledningen när vi ganska tidigt skapar oss en bra chans och sedan ger vi bort bollen, innan deras första mål, i ett läge där vi själv var spelförande.

"Andra målet kommer från en hörna - där vi precis blivit varnade av Kompany att Cityspelarna var på hugget (då han vann en nickduell som Reina räddade precis innan) - och 3-0-målet kommer sen efter att vi slarvat trots 11-10 på planen och tvingats ge bort en straff i ett kontringsläge.

"Det blev tyvärr en riktigt tuff lektion för killarna ikväll. Men nu handlar det om att visa att man lärt sig något av den i alla fall -annars kan det bli ännu värre i framtiden", avslutade en ganska uppgiven manager.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer