'Hendo' inspireras av Gerrard

Bild till nyheten 'Hendo' inspireras av Gerrard
Steven Gerrard stod för ett mäktigt inhopp mot Newcastle för 4 dagar sedan och är idag aktuell för startelvan mot Manchester City. I matchen i fredags fick unge Jordan Henderson äran att kampera med Stevie på det centrala mittfältet under matchens slutskede och U21-kaptenen menar att Gerrards blotta närvaro kommer inspirera laget till bättre prestationer.

"Du såg direkt när han kom in mot Newcastle hur allt plötsligt förändrades, han bidrar direkt till en annan atmosfär och han får hela laget med sig", berömde Hendo till Liverpools officiella hemsida.

"Han är en konstant fara för motståndarna och det bevisade han inte minst genom att komma in och själv göra ett mål.

"Generellt tycker jag hela laget höjer sin prestation när han kom in på planen, men vad det beror på är svårt att säga. Men att han inspirerar är väl ganska självklart", fortsatte Jordan.

Henderson, som vid flera tillfällen fått bära kaptensbindeln för det engelska U21-landslaget, är ganska naturligt en framtida ersättare av Steven Gerrard i den centrala mittfältsrollen och talangen själv erkänner att han såklart kikar lite extra på Captain Fantastic när tillfället ges;

"I det stora hela tittar man väl lite på alla sina lagkamrater egentligen, du vill alltid lära dig mer och mer. Men att få äran att träna och spela med Steven Gerrard är såklart underbart. Nu är han tillbaka i matchform dessutom så jag hoppas ju bara att lära ännu mer framöver.

"Samtidigt kan du inte titta för mycket på andra, utan du måste ha fokus på ditt eget spel också. Men att få träna och inspireras av killar som Stevie hjälper mig att utveckla mitt eget spel förhoppningsvis.


* En framtida 'Captain Fantastic'?

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer