"Stevie är ännu bättre nu"

Bild till nyheten "Stevie är ännu bättre nu"
Steven Gerrard gjorde på annandagen comeback i Premier League, efter en skadefrånvaro sedan slutet av oktober, och det ryktas nu att kaptenen kan vara redo för att starta matchen mot Newcastle imorgon. Kenny Dalglish vill dock inte påskynda något - men menar samtidigt att Stevie ser riktigt, riktigt bra ut.

"Han är tillbaka i full träning och han känner inte av sin skada längre. Som tur i oturen hade den senaste skadan inget att göra med hans tidigare problem och nu när han är kvitt den ser han riktigt bra ut. Hans form verkar till och med vara ännu bättre nu än vad den var när han gjorde sin senaste comeback", sa Kenny Dalglish på gårdagens presskonferens. 

Samtidigt skriker nu fans efter att få se sin lagkapten involverad från start när "Skatorna" från Newcastle gästar Anfield imorgonkväll - speciellt med tanke på att Luis Suarez igår bestraffades av FA med en match avstängning för sitt "finger" mot Fulhams fans. Kenny manar dock till lugn och ro - och betonar att man inte kommer ta några förhastade beslut;

"Vi måste ta ansvar också. Vi kan inte bara kasta ut honom på chans och hoppas på det bästa. Han är tillbaka och såklart sugen på att spela, men det är vårt ansvar att se till att han sakta men säkert kommer in i det igen.

"Men han ser verkligen fantastisk ut just nu", fortsatte King Kenny.

Bara vikten av att ha tillbaka kaptenen i omklädningsrummet gör såklart en stor skillnad. Tillsammans med Pepe Reina och Jamie Carragher är han lagets riktiga ledare och Kenny är lyrisk över att ha hela trion samlad igen;

"Vi har alla våra tre kaptener samlade nu och det ger såklart laget en riktig boost. Pepe, Jamie och Stevie är alla tre viktiga ledare och du vill såklart alltid ha dina starka, ledande personer i- och omkring laget. Jag är övertygad om att vi kommer att växa som lag.

"Trillar några bollar in dessutom, så kommer vi att växa ytterligare", avslutade Dalglish.  


* Fullt fokus. Stevie är formstark inför Newcastle! 

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer