"Ge Carroll hela säsongen i alla fall"

Bild till nyheten "Ge Carroll hela säsongen i alla fall"
Andy Carroll har sannerligen inte vunnit fansens fulla förtroende ännu - efter en säsongsstart som endast bjudit på två mål under åtta starter och fem inhopp. Lagkamraten Charlie Adam menar dock att det är tramseri att döma en spelare efter bara en tredjedels säsong och hoppas att Andy kan få hela säsongen på sig att överbevisa tvivlarna.

Att Andy Carroll väcker känslor är knappast någon underdrift, men det är ju dessvärre en blandning av positiva och negativa. Anfallsjätten, som under fjolåret inledde Premier League alldeles magiskt i Newcastle, har haft det svårt att komma tillrätta i Liverpool och med som sagt endast två PL-mål under årets säsong har fler och fler kritiska röster höjts.

Prislappen på £35 miljoner väger ju självfallet inte till Carrolls fördel heller och ser man till vår svenska supporterklubb är det i nuläget 52% av alla röstande som faktiskt helst ser att vi förstärker med en ny anfallare redan i januari...

Lagkamraten Charlie Adam, som själv till och med är ännu färskare i Liverpooldressen, menar dock att man både ska ge laget tid att spela ihop sig - och spelare chansen att finna sig tillrätta - innan man dömer ut någon totalt;

"Vi är fortfarande är nykomponerad grupp som jobbar med att hitta våra roller. Andy är dessutom en ung kille som måste få tiden att passa in. Enligt mig bör alla få chansen under en hel säsong innan man utvärderas i alla fall", uttalade sig den skotske landslagsmannen.

"Det kommer alltid finnas folk som påpekar hur du spelar, var du spelar eller varför du spelar. Även om du av många kan klassas som bäst i världen, så finns där också alltid någon som skall hitta något att klaga på. Det handlar om att folk har olika meningar och att de med negativa tyvärr oftast hörs högst.

"Vi jobbar fortfarande jättehårt med att hitta våra roller i laget och vi är väl sju-åtta nya spelare som kommit in under de senaste året och ska försöka finna oss tillrätta. Men när allt väl faller på plats kommer det att bli väldigt, väldigt bra", avslutade Adam. 

Källa: liverpool.no 


* Charlie Adam tillsammans med Andy Carroll (t.v) och Daniel Agger (t.h) på sommarens Asien-turné

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer