Carra tror stenhårt på Spearing

Bild till nyheten Carra tror stenhårt på Spearing
Jamie Carragher är övertygad om att Jay Spearing kan fylla tomrummet efter Lucas Leiva på Liverpools mittfält. Mycket talar för att den lille fightern startar sin första ligamatch för säsongen mot Fulham ikväll.

Spearing, 23, har bara spelat 20 minuter ligafotboll under hösten, men har alltid imponerat när han har fått chansen i Carling Cup.

Jamie Carragher tror nu att Spearing kan lyckas i Lucas position.

"Nu måste någon komma in i laget och göra ett lika bra jobb som Lucas har gjort. Det blir inte enkelt, då Lucas har varit bland de bästa spelarna i Premier League den här säsongen. Men Jay Spearing var strålande under våren och inte minst fantastisk när vi besegrade Fulham senast med 5-2", säger Jamie till Liverpool Echo.

"Jay har också gjort det bra i Carling Cup den här säsongen och startade bortamatcherna mot Stoke och Chelsea som är bland de tuffaste bortamatcher som finns."

"Jag har alltid hafty tro på att Jay kan bli bra nog för Liverpool. Han var med och vinna FA Youth Cup två säsonger i rad och redan då såg jag att han var ett ämne för första laget".

Spearing är en av de kortaste spelarna i ligan, men Carra anser att hans talang och arbetsinsats väger upp detta.

"Det är inte ett problem. Se på Xavi, Iniesta och David Villa. Jag säger inte att Jay är lika bra, även om han hade gillat det. Min poäng är att om du är bra nog så spelar längden ingen roll. Jay är en suverän passningsspelare och han kan tacklas. Det är precis vad vi behöver."

* Spearing - en fighter.


6 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer