Dalglish: Det kommer att fattas sena beslut

Bild till nyheten Dalglish: Det kommer att fattas sena beslut
Kenny Dalglish avslöjar idag att han kommer att göra en sen kontroll av spelarna för att se vilja som är redo för kvällens match mot Chelsea.

The Reds har endast en hel dag på sig att återhämta sig från helgens 1-1 match mot Man City innan det är dags för Carling Cup kvartsfinalen mot Chelsea på Stamford Bridge.

Dalglish sa till Liverpoolfc.tv: ”48 timmar är ansvarslöst av de i organisationen som bestämmer speldatumen. Det berör inte enbart oss utan även Man City.

”Att fråga en spelare om han vill spela två matcher under 48 timmar hade uppfattats som ett skämt.

”Jag vet inte varför inte PFA och sa ifrån – det är deras spelare det handlar om. För mig är det väldigt svårt att förstå varför de inte vill uttala sig i frågan eller göra något åt det. Eller tycker de att det är rätt?

”Vi vet att vi måste acceptera det även om vi inte är överens. Det kommer inte att påverka prestationen eller ge oss någon ursäkt på något sätt.

”Vi har fortfarande inte haft någon träning, men där är ett par spelare som fått små smällar och kanske en eller två som är borta. Men vi har en stark trupp och vi har gjort ändringar i tidigare Carling Cup matcher. Det kommer ett bli ett sent beslut för jag vill ge alla en chans att återhämta sig.

”Vi har sålt samtliga våra biljetter till matchen, vi vet vad som förväntas av oss, och spelarna vet vad som förväntas utav dem, så det bästa vi kan göra är att ge allt och se vad det leder till.”

Chelsea har haft en extra dag för att återhämta sig efter sin 3-0 seger mot Wolves i lördags.

Dalglish tillade: ”Jag tror inte att Chelsea kommer behöva göra några ändringar. Han (Andre Villas-Boas) har sagt att han kommer att använda denna turneringen för att utveckla tre yngre spelare som han förfogar över. Så jag antar att dessa tre kommer få speltid.”

Men hur som helst var Dalglish mycket nöjd med lagets prestation, och säger att supportrarnas insats mot Manchester City lyfte hela laget.

”Prestationen var utomordentlig,” sa han. ”Stöder som supportrarna gav våra spelare var underbart, de uppskattar verkligen ansträngningarna och den hängivenhet som spelarna visar upp.

”För oss fortsätter arbetet. Där är minst fem eller sex spelare som kom hit inför säsongen och det är mycket arbete med att få dem att hitta rätt så fort som möjligt, men de har stått för några väldigt bra insatser – insatserna har varit lysande och jag tycker inte att de har fått den beröm som de förtjänar.

”I söndags var det samma sak, men om de fortsätter att spela som de gör och får stöd från publiken är det inte långt borta.”

Källa: Liverpoolfc.tv

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer