Chelsea - Liverpool FC 1-2 (0-1)

Bild till nyheten Chelsea - Liverpool FC 1-2 (0-1)
Tre nya poäng inspelade efter en stor kämparinsats från alla i laget. Carroll på bänken, samma gällde även för Carragher och Downing. På den andra avbytarbänken hittades de två gamla Liverpool spelarna Torres samt Meireles.

Man startade matchen väldigt intensivt med hög press och fartfyllt spel. Liverpool hade mindre boll men man lyckades skapa fler chanser och det var gästerna som stod för de farligaste chanserna i den första halvleken. Direkt efter att man förlorat bollen så var det alltid en spelare framme snabbt för att vinna tillbaka den.

Det första målet för matchen kom efter 33 minuter där man visade upp precis det som den första halvleken stod för. Hög press från Adam som gjorde att han vann tillbaka bollen efter en utspark till Mikel från Chech. Därefter spelade han fram bollen till Suarez som klapp klapp spelade med Bellamy för att sedan få ut bollen till Maxi som gjorde vad han skulle och satte bollen i nät.

När andra halvlek kom igång så kändes det som att det var ett nytt Chelsea som kom ut på plan. Man bytte ut Mikel i förmån för Daniel Sturridge. Man ägde mer boll och man tog fler löpningar vilket öppnade upp Liverpools försvar och de rödas press gav inte lika stor effekt.

Det dröjde inte mer än 10 minuter in i andra halvlek för att Chelsea skulle ha kommit ikapp efter ett mål av inhopparen Sturridge.

Dock så lyckades Liverpool spela upp sig till sista halvan av havleken och man förde spelet igen. Och efter en fin prestation av Glen Johnson med en tunnel och bra täckning av bollen med kroppen så lyckades han få iväg ett skott inne i straffområdet som hittade sin väg in vid stolproten och 2-1 var ett faktum. Och inte långt där efter kom slut signalen och tre färska poäng inplockade.

Nästa vecka är det Manchester City som står på tur. Hur tror du den matchen kommer att sluta? Tre nya poäng för The Reds? Logga in och dela med dig av din åsikt!