Ferguson kritiserar Poyet och Liverpool

Bild till nyheten Ferguson kritiserar Poyet och Liverpool
Efter att Gustavo Poyet ridit ut till försvar åt sin landsman Luis Suarez - och backat honom i rasismanklagerserna - slog Alex Ferguson i eftermiddags tillbaka mot den forne Chelseaspelaren och menar att det var var ett väldigt klantigt uttalande. Dessutom tycker han att Liverpool varit för "öppna" med sin hantering av situationen och inte följt FA:s direktiv.

Det hann alltså inte gå många timmar från det att Gustavo Poyet försvarade Luis Suarez tills dess att Alex Ferguson kontrade med att fördöma hans val att blanda sig i saken. 

Unitedbossen tyckte nämligen att det är väldigt klantigt av Poyet att uttala sig som han gjorde;

"Med tanke på att vi är i en situation och period där verkligen hela fotbollsvärlden fördömer rasism är uttalandet från Gus (Poyet) väldigt märkligt. Jag förstår om han vill backa upp sin landsman, men det måste det finns bättre sätt att göra på. 

"Jag vet inte exakt hur frågorna har lagts fram när hans kommentarer sen har följt, men hans kritik mot Evra är verkligen tråkig att höra."

Ferguson kritiserade sedan också Liverpool för att ha uttalat sig för mycket kring händelsen, trots att direktiven från FA varit att locket verkligen ska ligga på - tills dess att saken är utredd;

"Ja, för oss var direktiven väldigt enkla; att vi inte skulle diskutera saken överhuvudtaget. Men jag tycker Liverpool talat väldigt mycket om saken den senaste tiden, trots att vi ombads att inte göra det. 

"Jag är säker på att FA kommer att komma fram till en bra lösning till slut, så jag tycker bara vi ska vänta och se vad de kommer fram till", citeras Fergie i ett antal olika medier. 

Källa: liverpool.no


* Fergie, alltid redo att pressa FA...

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer