Cole utesluter inte permanent övergång

Bild till nyheten Cole utesluter inte permanent övergång
Joe Cole utesluter inte en permanent övergång till Lille i sommar, men han säger att han väntar till maj innan han fattar ett slutgiltigt beslut.

Cole

"Jag har inte tänkt så mycket på det, huvudfokus är på mitt eget spel. Men om min familj är lycklig här och jag är lycklig här så får jag prata med klubben i maj. Lille måste också vara nöjda. Vi får se i maj", sade Coletill France Football.

Cole har inte gett upp hoppet om en engelsk landslagsplats.

"Jag har inte hört något från Capello, men det är inte onormalt. Alla managers är olika och Fabio pratar inte så mycket med sina spelare. Det är inget problem. Jag försöker bara att spela bra. Tar han kontakt med mig skulle jag bli väldigt glad, jag älskar att spela för mitt land. Men om det inte sker är mitt huvudfokus att vinna trofeer med Lille", sade den engelske mittfältaren.

"Jag är väldigt nöjd med vad jag uträttat i Lille. Jag hade inte spelat på länge när jag kom hit och av och till är det svårt att hitta toppformen igen. Jag är väldigt nöjd med min nuvarande form, men önskar samtidigt att förbättra mig. Jag är fortfarande inte tillbaka på samma nivå som jag höll i Chelsea. Men jag är nöjd med starten här och tror att vi kan bli ännu bättre som lag."

"Jag fick spela centralt i matchen mot Evian och även i delar av matchen mot Milan. Det tyckte jag var schysst. Jag gillar både att försvara och anfalla och vara involverad så mycket det bara går. I en central roll får jag mer boll och jag tror att jag bidrar mest därifrån."

"Den franska ligan är väldigt stark. Det är fysiskt tufft, samtidigt som den tekniska nivån är väldigt hög. Vi ser inte mycket på fransk fotboll i England, men jag visste att ligan var väldigt stark. I många lag finns det unga, väldigt spännande spelare."

"Den stora skillnaden på Frankrike och England är att här handhälsar vi eller dubbelkysser lagkamraterna på kinden varje dag. I England gör vi inte sådant. Stämningen är väldigt vänlig och maten här är fantastisk. Men jag är inte överraskad, jag måste bara vara försiktig så att jag inte äter för mycket. Att köra bil här är lite märkligt", avslutade Cole.


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer