Stevie inför Swansea

Bild till nyheten Stevie inför Swansea
Sedan Liverpool senaste spelade en hemmamatch (Norwich för 14 dagar sedan) har man "on the road" lyckats med den starka bedriften att vända underläge till vinst mot Stoke på Britannia och efterföljande också besegra West Brom på The Hawthorns utan att släppa in några mål - två vinster som vår skadade kapten är mäkta imponerad över.

Det är i dagens matchprogram som kaptenen beskriver hur han från sidan fått se Liverpool bjuda på två starka insatser och han tror att man med rätt fokus också kommer att sätta Swansea under hård press i eftermiddag;

"Sen senast på Anfield har vi alltså haft två matcher på bortaplan och jag måste säga att jag imponerats över laget. Att åka till Britannia och knipa en seger är knappast enkelt och att vi dessutom fick hålla nollan - och vinna - mot West Brom var riktigt starkt.

"Målet som Suarez gör mot Stoke är såklart en fröjd att se på, men generellt måste vi säga att laget börjat hitta mer och mer rätt i sina positioner och att vi som en grupp allmänt presterar bättre och bättre. Samarbetet på topp till exempel - mellan Andy och Luis - går från klarhet till klarhet och som jag sagt tidigare så är det riktigt många försvar som kommer att få problem med dessa herrar när allt väl börjar klicka.

"Jag förutsätter därför också att vi kommer att sätta hård press på Swansea i eftermiddag när de besöker oss, men man ska samtidigt vara väldigt försiktig med att ta för enkelt på några uppgifter. Vi gick själv på en mindre mina när vi inte lyckades säkra matchen mot Norwich för två veckor sedan och The Swans är dessutom ett lag som gjort en väldigt fin inledning på säsongen - även om den stora framgången varit på hemmaplan. 

"Vi får dock ha i åtanke att laget mött Arsenal, Chelsea och Manchester City på bortaplan (0 poäng, reds anm.) - vilka är svåra matcher för alla lag - men gör vi vårt jobb ska vi ha ett övertag på dem. 

"Går vi framåt som vi gjort i de senaste hemmamatcherna och bara får den utdelningen vi förtjänar på våra målchanser är jag övertygad om att vi kommer att kunna nå vårt mål - alla de tre poängen." 


* Svanarna firar sitt avancemang till Premier League. Men idag är det Liverpool som ska fira!

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer