Dalglish om Stevie G och Carra

Bild till nyheten Dalglish om Stevie G och Carra
På dagens presskonferens meddelade Kenny Dalglish att Steven Gerrard har framgång med sin rehabilitering. Däremot är King Kenny osäker på om Carragher kommer till spel. I övrigt är det inga skadeproblem inför lördagens hemmamatch mot Swansea.

Det står redan klart att kaptenen missar Swansea och vänskapslandskamperna mot Spanien och Sverige.

"Efter att de hittade infektionen i ankeln har Steven svarat bra på rehabilteringen. Allt är bara positivt", sa Dalglish på presskonferensen på Melwood.

"Jag antar att infektionen är ungefär som en influensea, du vet att du har fått den men inte var den kommer ifrån. Han är under behandling och responderar väldigt bra på den."

Vicekaptenen Jamie Carragher stod över mötet mot West Bromwich på grund av benskadan han ådrog sig i ligacupmötet mot Stoke. Han är ett osäkert kort inför Swansea.

"Vi ska undersöka Carra och se hur han har det. Om han inte är bra så kommer han inte att hinna bli bra till på lördag heller. Som fotbollsklubb är vi förstås mycket bättre med dessa två skadefria. De har varit fantastiska trotjänare och kommer att fortsätta att vara det."

"Det var starkt av grabbarna att få med sig ett bra resultat från West Bromwich utan dom i laget, men jag är säker på att de inte är särskilt långt ifrån spel igen."

I övrigt upplyste Dalglish om att det inte härjar några övriga skador eller sjukdomar i truppen.

 

* Stevie G snart på G igen?

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer