Lucas: Samarbetet med Adam fungerar bra

Bild till nyheten Lucas: Samarbetet med Adam fungerar bra
Lucas Leiva tycker att samarbetet på mittfältet tillsammans med Charlie Adam, som anslöt från Blackpool i somras, fungerar bra.

Adam

Charlie Adam och Lucas Leiva har utgjort Liverpools centrala mittfält under stora delar av säsongen hittills. Med Gerrard borta är det ingen högoddsare att det blir likadant mot Swansea till helgen.

"Jag har upplevt att vi samarbetar bra", sade Lucas till Liverpool Daily Post.

"Charlie har spelat i England i några år nu, så han har inte behövt anpassa sig så mycket. Det kommer ta lite ytterligare tid att finna sig helt tillrätta med laget, men han är en bra person som jobbar hårt."

"Charlie är en spelare med offensiv mentalitet. Han gillar att gå framåt och slå den avgörande pasnsingen. Självklart är han väldigt farlig på fasta situationer med, vilket han redan bevisat."

"Med honom, Stevie och Jordan, som är offensiva spelare, så är det mitt uppdrag att täcka upp bakom dem, stå bra i min position och hjälpa backlinjen."

Liverpool har såhär långt spelat tre oavgjorda och vunnit två matcher hemma på Anfield.

"Resultaten har kanske inte varit de bästa, men vi har många nya spelare i laget. Det tar alltid lite tid att hitta förståelsen och spela ihop laget."

"Poängen vi har tappat, speciellt hemma, kan bli avgörande i slutet, men jag tror att vi får en bra säsong. Vi ska försöka ta de poäng som krävs, särskilt i hemmamatcherna, för det kommer bli viktigt för oss."

"Vi vet att vi måste förbättra avsluten, men jag tror ändå att vi gör något rätt eftersom vi skapar så mycket chanser", avslutade Lucas.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer