Adam och Carroll om matchen

Bild till nyheten Adam och Carroll om matchen
Charlie Adam var inte sen att ösa beröm över Andy Carroll efter gårdagens vinst mot West Bromwich. Han hävdar att Carroll's insats var 'otrolig'. Skotten medger också att laget behöver bli bättre på att stänga matcher. Carroll är lättad att få göra mål och berömmer Suarez.

Adam sköt Liverpool till en 1-0 ledning efter ett tidigt straffmål. Carroll säkrade sedan segern med sitt 2-0 mål.

"Andy var otrolig idag och hans avslut vid målet var fantastiskt," sade skotten.

"Så fort vi fick det första målet ändrades matchen helt. Jag tycker att vi spelade bra i första halvlek. I den andra halvleken tappade vi bollen allt för ofta. Att hålla i bollen är något vi behöver träna på.

"Men vi fick tre poäng med oss och det var skönt.

"Vi är besvikna med några av resultaten i år. Förra veckan (mot Norwich) hade vi många chanser men vi kunde inte få bollen i mål. Men det är sådant som händer när du spelar i den bästa ligan i världen. Om du inte tar vara på chanserna kan det straffa dig.

"Vi har samma sak några gånger i år, men idag fick vi en väldigt bra start och vi förtjänade att vinna."

Carroll var lättad att få göra mål. Och han nämnde mycket positivt om anfallspartnern Luis Suarez.

"Alla kan se att han är en fantastisk fotbollsspelare," sade Carroll. "Han skapar chanser för alla i laget och ni har sett att han kan göra mål också. Det är fantastisk att ha honom i laget.

"Det var skönt att få göra mål. Jag har suttit på bänken några matcher, så det är skönt att få komma tillbaka till planen och göra ett mål på en gång.

"Jag vet att jag är kapabel nog att göra det jag gör."