Shelvey målskytt

Bild till nyheten Shelvey målskytt
Jonjo Shelvey gjorde mål i Blackpools förlust mot Burnley. Aquilani var en av Milans bästa mot Roma med två målgivande passningar.

Jonjo Shelvey gjorde igår sitt andra mål för Blackpool när laget förlorade med 3-1 i matchen mot Burnley. 19-åringen fick även syna ett gult kort.

Alberto Aquilani gjorde två assist för Milan i 3-2 segern mot Roma. Båda var inlägg till Ibrahimovic. Även Aquilani drog på sig ett gult kort.

I Championship fortsätter Peter Gulacsi nöta bänk i Hull. I matchen mot Nottingham Forest höll ersättare Basso dessutom nollan, så det ser inte positivare ut för Peter.

Både Stephen Darby och Nathan Eccleston startade för Rochdale mot Leyton Orient, men båda fick lämna planen samtidigt i den 68:e minuten. Resultatet var då 0-2 och det stod sig matchen ut.

David Amoo är borta på grund av en ankelskada och var därför inte involverad iBurys förlust mot Stevenage.

Dani Pacheco hoppade in i 67:e minuten när Rayo Vallecano förlorade med 2-0 mot Villareal.

Ikväll spelar Joe Cole i Lille mot Valenciennes i Ligue 1 och Villyan Bijevs Fortuna Düsseldorf II möter Köln II i tyska Regionalliga West.