Henderson: Vi visade härlig viljestyrka

Bild till nyheten Henderson: Vi visade härlig viljestyrka
Henderson hyllar lagets kämpainsats efter det att laget kom tillbaka från ett 1-0 underläge och vann med 2-1 mot Stoke i gårdagens match mot Stoke på Britannia. Detta var första gången sedan Dalglish tog över som laget lyckades vända ett underläge.

Inför matchen mot Stoke har Liverpool släppt in första målet vid åtta tillfällen sedan Kenny Dalglish tog över i januari. Av dessa matcher har laget endast fått en oavgjord och sju förluster. Mot Bolton den 1:e Januari under Roy Hodgsons ledning var senast då laget kom tillbaka och vann efter det att motståndarna gjort första målet.

Stoke tog orättvist ledningen på Britannia Stadium precis före paus, men i andra halvlek fick Liverpool revansch för 1-0 förlusten tidigare i år efter två mål av Luis Suarez. Nu precis som då var Liverpool det spelförande laget.

Det var en härlig seger för oss. Jag tycker att vi började väldigt bra sen fortsatte vi likadant hela matchen igenom. Vi förtjänade segern. Vi visade prov på stor viljestyrka,” säger Jordan Henderson till Liverpool Echo.

Det var otur för oss att hamna i 0-1 underläge eftersom vi spelade mycket bra och skapade många chanser för att kunna ta ledningen.”

Liverpool är nu obesegrade i sex matcher. Henderson insisterar på att spelarna väldigt gärna vill gå hela vägen i Carling Cup denna säsongen. De röda har inte vunnit en trofé sedan FA-cupen 2006.

Det finns en stor längtar efter att vinna titlar. Men vi fokuserar enbart på att vinna matcher för att få tillbaka vinnarmentaliteten.

Vi känner oss trygga för tillfället. Vi ser hela tiden fram emot nästa match och fortsätta att bygga upp lagmoralen. Förhoppningsvis kan vi fortsätta att spela som vi gjort den senaste tiden även i fortsättningen.

Vi bryr oss inte om vilka vi möter i nästa omgång. Nu har vi siktet inställt på West Brom i ligan på lördag, och sen tar vi oss an vad vi än får i lottningen. Inför lördagens match har vi stärkt självförtroende och kommer fortsätta att bygga vidare på det.”

Det är blott fjärde gången som Liverpool når kvartsfinalen sedan man besegrade Manchester United i finalen 2003.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer