Stevie: Topp 4 och cupseger är målet

Bild till nyheten Stevie: Topp 4 och cupseger är målet
Steven Gerrard säger att en topp 4-placering har högsta prioritet så att Liverpool får spela Champions League nästa säsong. Men det är inte det enda kaptenen vill. Han vill också gå uppför trapporna på Wembley och lyfta ligacup- eller FA-cupbucklan.

Liverpool har samlat ihop 15 poäng efter nio matcher och det är därmed fortfarande bara fyra poäng upp till Newcastle på fjärde plats.

"Topp 4 är målet, men jag vill inte säga att det är det enda vi prioriterar", säger Stevie i en intervju med LFC Magazine.

"Att få tillbaka Champions League-kvällarna till Anfield är något vi alla önskar. Några av dessa har varit de bästa kvällarna i mitt liv. Jag vill gärna uppleva det igen innan jag eventuellt lägger av."

"Det är svårt att se på tv på tisdags- och onsdagskvällar och att vi inte är involverade. Nu strävar vi alla för att komma tillbaka dit. Ju snabbare det sker, desto bättre."

"Samtidigt handlar det om pokaler för mig. FA-cupen och Carling Cup är viktiga feftersom vi bara är involverade i tre turneringar. Eftersom vi inte spelar Europa League-fotboll så kan vi ha mer fokus på Carling Cup. Vi har inte imponerat i någon av de inhemska cuperna sedan vi vann FA-cupen 2006. Det är verkligen på tiden att vi ger våra fans spänning igen. De förtjänar det och då finns det inget bättre än att åka till Wembley. Det vore fantastiskt för alla."

Steven berättar också att han är imponerad avde nya ägarna Fenway Sports Group och att han uppskattade deras besök på sjukhuset efter ljumskoperationen i våras.

"Det har varit 12 bra månader utanför banan. De har stabiliserat klubben och investerat i laget. De har stöttat managern och Damien Comolli."


6 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer