Dalglish: Suarez måste beskyddas

Bild till nyheten Dalglish: Suarez måste beskyddas
Kenny Dalglish anser att Luis Suarez inte fick tillräckligt med beskydd från domaren Peter Walton i matchen mot Norwich på lördagskvällen.

Suarez härjade friskt i Norwichförsvarslinje genom hela matchen, men blev samtidigt nersparkad flera gånger utan att domare Walton reagerade.

Efter matchen stod Kenny Dalglish upp för sin stjärnforward:

"Han behöver bättre beskydd och jag tyckte inte att han fick det därute i dag. Hans integritet har ifrågasatts den senaste tiden och det är kanske vad han får jobba med för ögonblicket. Det är nog snarare era integriteter som borde ifrågasättas", sa Dalglish med riktning till presskåren och skriverierna om att sydamerikanen faller alltför lätt i närkamperna.

"På fotbollsplanen är han exemplarisk, en fantastisk spelare och vi har hundra procent tillit till sättet han uppför sig på. Han var en plåga för Norwich i 90 minuter, men grejade bara inte att ta tillvara på chanserna."

Samtidigt antyder Daily Telegraph att Kenny Dalglish kan komma att få problem med det engelska fotbollsförbundet efter att ha kommenterat fallet mellan Luis Suarez och Patrice Evra. Alex Ferguson uttalade sig i fredags att han fått ett brev från FA där han ombetts att inte uttala sig om saken eller om spelarna.

Kanske hade inte brevet nått fram till Dalglish när han yttrade sig i frågan på torsdagens presskonferens?

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer