Kenny backar Suarez

Bild till nyheten Kenny backar Suarez
Efter att någon bevisning inte kunnat styrka Patrice Evras och Uniteds anklagelser mot Luis Suarez ser det nu ut som att hela utredningen kommer att läggas ner. Men oavsett om så blir fallet, kan El Pistolero räkna med att Kenny Dalglish backar honom till fullo.

Efterspelet till United-matchen för en dryg vecka sedan blev ju sannerligen en soppa. Patrice Evra gick ju alltså, som ni säkert alla vet vid det här laget, ut och anklagade Luis Suarez för att ha kallat honom "n"-ordet och alltså kränkt honom för hans hudfärg.

Evra tog efter matchen i för kung och fosterland när han påstod att det sagts "minst 10 gånger" och att "domaren absolut måste ha hört det" dessutom. Idag, 5 dagar senare, har någon bevisning dock fortfarande inte kunnat styrka Evras anklagelser och domaren Andre Marriner har dessutom valt att hålla sig helt undan utredningen och förnekat att han skulle ha hört något. 

Från Liverpools håll har man från dag ett hållt Suarez i beskydd och när utredningen nu ser ut att bryta samman poängterade Kenny Dalglish till pressen på Melwood tidigare idag att man fortfarande backar Suarez till 100%;

"Det enda jag vill säga - och det är egentligen det enda som betyder något - är att både jag och hela den här fotbollsklubben står bakom Suarez i den här frågan.

"Där var både anklagelser om att han filmat en massa, men framförallt också att han sagt en del riktigt fula saker till Patrice Evra. Men vi försvarar vår kille fullt ut beträffande båda anklagelserna. 

"Vi gick också ut och försvarade honom direkt i början av veckan så vår ståndpunkt har ju inte direkt förändrats. Jag hoppas bara vi kan få en klar och rättvis rapport från FA så att vi vet hur vi kan gå vidare i ärendet. Men så länge något utreds står vi såklart till tjänst om vi kan hjälpa till med något."


* Dags att bara gå vidare, eller?

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer