Stevie fruktade att karriären var över

Bild till nyheten Stevie fruktade att karriären var över
Liverpoolkaptenen Steven Gerrard medger att han var rejält deprimerad i samband med den efterhängsna ljumskskadan och fruktade att karriären var över.

"Det är bara naturligt att du börjar tvivla", säger Stevie, 31, i en intervju med LFC Weekly Magazine.

"När jag drabbades av skadan visste jag direkt att det var något allvarligt. Jag kan villigt erkänna att jag aldrig har känt mig så deprimerad någon gång som fotbollsspelare."

"Innan operationen i mars hade jag ständigt plågor och behövde sprutor för att kunna spela. Jag provade att pressa kroppen, men visste att det inte skulle fungera i långa loppet. Det var inte mitt rätta jag och jag var definitivt inte den spelare jag ville vara."

"Jag kunde inte vara med och träna och kom in dagen före match för att försöka vara med på sista träningspasset, eller så fick jag injektioner så att jag kunde spela nästa dag. Du kan bara hålla på så ett kort tag innan kroppen säger stopp och till slut ville inte ljumsken mer."

"Då det hände var jag verkligen nere och det tog tid innan jag såg ljuset i mörkret. Det dröjde nog till ett par veckor efter operationen, då jag kunde kasta kryckorna."

"Det var utan tvekan de sex tuffaste månaderna i min karriär."

Stevie och Jamie Carragher har även fått utstå en del kritik, bland annat från Pepe Reina i hans biografi, för att de inte offentligt kritiserade ägarna Hicks och Gillett då ägarstormen blåste som värst för drygt ett år sedan.

"Den enda orsaken till att jag inte snackade var för att Rafa Benitez inte ville att jag skulle göra det. När jag fråga honom om jag borde säga något sa Rafa att han ville att jag skulle överlåta det till honom."

"När en sådan situation uppstår tycker jag inte att det är spelarnas ansvar att blanda sig i. Om Jamie och jag hade kritiserat dom så tror jag inte att ägarna hade sagt: ok, då säljer vi klubben 100 miljoner pund billigare."


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer