Reina: Stevie inspirerar övriga

Bild till nyheten Reina: Stevie inspirerar övriga
Efter att ha gjort sin första start på drygt 7 månader, mot Manchester United i lördags - och dessutom krönt insatsen med ett underbart frisparksmål - ser Steven Gerrard nu ut att vara tillbaka på allvar i den röda tröjan. En som är nöjd över kaptenens comeback är Pepe Reina.

"Stevie symboliserar allt denna fotbollsklubben står för, han är själen i laget och det är oerhört glädjande att ha honom tillbaka", säger Reina till den officiella hemsidan. 

"Förhoppningsvis är han (Stevie) nu tillbaka för att stanna i laget under en lång tid framöver, för hans blotta närvaro där ute gör att övriga killar inspireras och höjer sig.

"Han är ett lysande exempel för alla övriga att följa och han är så passionerad och hundraprocentig i sina insatser. Han är helt enkelt en född vinnare."

Efter att flera spelare i efterspelet till Manchester-matchen dessutom gått ut och visat besvikelse över att ha missat alla tre poängen, menar Pepe Reina att det just är detta som visar styrkan i dagens Liverpool;

"Det visar på att vi har en enorm hunger efter segrar i truppen. Dessutom var vi faktiskt tilläckligt bra för att plocka alla tre poängen. Men nu gäller det såklart att blicka framåt och gå in med inställningen att vinna kommande matcher istället.

"Vi har verkligen tagit flera steg framåt jämte förra säsongen och stämningen i truppen är dessutom mycket, mycket bättre. Med kvalitet, lagmoral och en stark grupp som jobbar tillsammans så kommer också resultaten. 

"Det är ju dock tidigt att redan börja prata om att vi 'tagit in' på övriga lag, eller hur man nu vill uttrycka sig, men det faktum att vi inte ens är nöjda med en poäng mot Manchester United säger väl en del om hur långt vi kommit i alla fall", avslutade Reina.

Källa: Liverpoolfc.tv 


* Reina tror på Stevie - och Liverpool - framöver! 

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer