Stevie: Jag känner mig lite stel och sliten

Bild till nyheten Stevie: Jag känner mig lite stel och sliten
Steven Gerrard erkände att han kände sig både stel och sliten efter sin första hela match sedan 6 marts.
Men han känner glädjande nog ingenting av den gamla ljumskskadan längre.

"Jag är stel och sliten, men det är som förväntat. Den medicinska staben sade till mig att det skulle komma att kännas så i kroppen", sa Stevie efter matchen.

"Nu måste jag kämpa på för att komma i toppform. Jag måste nog ha två eller tre hela matcher till för att jag ska vara där jag vill vara. Men jag är glad över att ljumsken ser ut att tåla belastningen och jag är nöjd med hur kroppen reagerade efter mina första 90 minuter. Mycket nöjd."

Kaptenen passade också på att göra sitt första mål för säsongen, vilket innebär att han nu har gjort mål 13 raka säsonger för Liverpool. Rekordet har den gamle 40- och 50-talshjälten Billy Liddell som nätade i 15 raka säsonger, men då handlade det också om fyra-fem säsonger i division II.

"Det var en skön känsla att se bollen gå in. De sista sex månaderna har varit oerhört frustrerande. Jag gillar inte att se matcher från läktaren, jag vill vara ute på planen och försöka påverka matcherna."

Stevie menar också att Liverpool kan ta med sig mycket positivt från 1-1-matchen mot Manchester United.

"Det blev nästan en perfekt första match från start. Vi ledde ju med 1-0 med tio minuter kvar. Grabbarna är besvikna över att vi inte klarade att ta alla tre poängen. Vi hade förtjänat dem. Men över det stora hela är vi nöjda med spelet i andra halvlek och vi skapade tillräckligt med chanser för att ta hem segern.

"Luis, Dirk och Jordan hade några fantastiska chanser. Deras målvakt gjorde dessutom en världsklassräddning på Jordans skott."


2 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer