Kenny: Suarez överraskar dig alltid

Bild till nyheten Kenny: Suarez överraskar dig alltid
Efter att Luis Suarez dribblat sig rakt in i fansens hjärtan när Liverpool senast hade besök av Manchester United hoppas Kenny Dalglish idag på en favorit i repris. Han menar också att han är så full utav överraskningar att det knappast går att förbereda ett försvarsspel mot honom.

"Det måste verkligen vara en mardröm att möta honom, för du vet aldrig vad som kommer att ske härnäst. Men själv verkar han ha sådan kontroll på situationen att det ständigt ger honom en fördel. Jag hoppas innerligt att han fortsätter att överraska oss och såklart helst i positiv bemärkelse."

Huruvida hans insats senast mot United kommer att påverka hur laget spelar försvarsspel mot honom vågar inte Kenny svara på, men han är övertygad om att man håller ett extra öga på honom;

"Jag vet inte om hans insats senast har etsat sig fast i deras minnen och om de gör dem lite räddare idag, men att man är medvetna om hans kvalitet är ju knappast en tusenkronorsfråga.

"Samtidigt spelar det inte så stor roll om de förbereder sig för honom på ett speciellt sätt för han har alltid något extra gömt i verktygslådan ändå. Alla som följt honom i år kan ju konstatera att han är full av överraskningar och ständigt levererar på högsta nivå när han kommer ut på planen."

Källa: Mirror Football 


* Suarez vs. Wolves. Scener vi gärna ser idag igen...  

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer