Fullt frisk trupp leder till svåra beslut

Bild till nyheten Fullt frisk trupp leder till svåra beslut
I ett samtal med LFC.tv igår avslöjade Kenny Dalglish att det såklart är väldigt positivt med en nu helt skadefri Liverpooltrupp, men att det samtidigt gör hans jobb som manager lite svårare.

För första gången på år och da'r har Liverpool en helt skadefri trupp (ja, även Fabio Aurelio tränar för fullt) och även spelarna som kommit tillbaka från landskamper har gjort så helt problemfritt.

Således är det också bland en hel drös spelare som Kenny Dalglish idag ska lyckas plocka ut de elva bäst lämpade att ta sig an Manchester United med;

"Vi har ingen med skavanker eller fysiska problem alls. Alla har kommit hela hem från sina olika uppdrag och killarna som varit kvar på Melwood under perioden har tränat fullt ut allihopa. Det måste vara nån form av rekord nästan, för jag har nog aldrig varit med om att man har en helt skadefri trupp faktiskt.

"Vi ska såklart vara lyckliga över situationen men samtidigt gör den jobbet lite svårare. Men det är ett angenämt problem att kunna välja mellan så många spelare som möjligt istället för att nästan behöva trolla fram en startelva på grund av en massa skador på annars ordinarie spelare."

Om mindre än fem timmar har vi svaret. 

Hur tror DU att startelvan mot United kommer till att se ut?
Logga in och kommentera!


* Huvudbry och angenäma problem för King Kenny! 

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer