90 minuter för Lucas och Suarez

Bild till nyheten 90 minuter för Lucas och Suarez
Både Luis Suarez och Lucas Leiva spelade 90 minuter för sina respektive landslags inatt.

Luis Suarez spelade hela matchen när Uruguay fick nöja sig med 1-1 och delad poäng mot Paraguay i kvalet till VM, Paraguay lyckades få till en kvittering på övertid. Diego Forlan gjorde Uruguays enda mål i matchen och Sebastian Coates fick ägna aftonen åt att sitta på bänken.

Lucas Leiva spelade hela matchen och fick ett gult kort för protest då Brasilien vann med 2-1 borta mot Mexiko. Mexiko ledde med 1-0 i paus och det såg mörkt ut för Brassarna när Dani Alves blev utvisad precis innan halvtidsvilan. Men med en snygg frispark av Ronaldinho och ett sent mål lyckades Brasilien till sist vinna matchen.

En bra seger eftersom vi fick spela med 10 man. Nu ska jag försöka få några timmas vila innan jag åker tillbaka till Liverpool. Vi har en viktig match i helgen,” twittrar Lucas´efter matchen.