Hansen: Suarez är årets värvning i PL

Bild till nyheten Hansen: Suarez är årets värvning i PL
Liverpoollegendaren Alan Hansen anser att Luis Suarez är Premier Leagues bästa värvning 2011.

56-årige Alan Hansen, numera uppskattad kommentator på BBC, är oerhört imponerad över hur snabbt Suarez har anpassat sig till livet på Merseyside och spelet i Premier League.

Han är övertygad om att alla motståndarlag skulle älska att ha Suarez i sin startuppställning.
"Luis Suarez var outstanding mot Everton och i mina ögon är han den bästa värvningen som någon klubb har gjort de senaste 12 månaderna", skriver Jocky i sin veckokrönika i LFC Magazine.

"Oavsett motstånd har han alltid en stor inverkan på matcherna. Han är en briljant spelare och jag har tappat räkningen på hur många gånger jag har hört andra klubbars fans säga: Jag önskar att vi hade köpt honom."
"Liverpool kan skatta sig lyckliga över att ha Suarez, för i mina ögon kommer han att bli - om han inte redan är det - en internationell superstjärna."

Men det är inte bara Liverpools nummer 7 som Hansen är imponerad av. Han gillar också att laget har fått fler anfallsalternativ.
"Andy Carroll gör sitt första mål för säsongen, Dirk Kuyt spelar bra och Craig Bellamy gör det han är allra bäst på när han kommer in... Vi har fler valmöjligheter i anfallsspelet nu. De är alla olika, men kompletterar varandra."

"Dessa valmöjligheter är något som vi har saknat under många år. Liverpool har nu snarare en trupp än ett lag. Liverpool kan defintivt inte anklagas för att vara förutsägbart längre. Vi har höjd, snabbhet och listighet. Som back gör det dig nervös."

"Steven Gerrard och Bellamy hade en stor inverkan på derbyt med sitt inhopp och det är precis vad toppfotboll handlar om: ersätta kvalitet med kvalitet", avrundar Hansen sin krönika.


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer