Hendo inte bekymrad över konkurrensen

Bild till nyheten Hendo inte bekymrad över konkurrensen
Efter att ha startat Liverpools sex första ligamatcher denna säsongen fick Jordan Henderson nöja sig med ett kort inhopp mot Everton i Merseysidederbyt för några dagar sedan. I en twitter-intervju, genomförd av engelska fotbollsförbundet, FA, påpekar Hendo dock att konkurrensen i laget inte är något som stör honom. Han avslöjar också att han faktiskt trivs lite bättre centralt än ute till höger...

Hur har din första tid i Liverpool varit?
Jag har verkligen njutit av den första tiden. Alla har varit fantastiska. Men jag är säker på att det bara kommer att bli ännu bättre med tiden, skrev Hendo från @thefadotcom.

Är du bekymrad över din plats i startelvan på grund av den hårda konkurrensen på mittfältet?
Nej, det är en del av att vara fotbollsspelare helt enkelt. Sen handlar det om hur du slår tillbaka efter att ha blivit lämnad utanför laget. Då får du ansvara för att jobba ännu hårdare bara.

Föredrar du den centrala rollen på mittfältet eller att spela ute till höger?
Jag föredrar faktiskt att spela centralt, men samtidigt är jag glad över att bara spela om managern önskar det. Mitt mål är att bara få spela så mycket fotboll som möjligt. 

U21-landslaget har match mot Island (ikväll, reds anm) - hur känns det att vara kapten för England på denna nivån?
Det är alltid en ära att få vara kapten för ditt land, oavsett nivå. Vi har dessutom en riktigt stark trupp och vi ser fram emot matchen. 

Tror du att dina chanser till att spela EM (med A-landslaget) har stärkts genom övergången till Liverpool?
Ingen aning, jag koncentrerar mig på att spela bra för LFC och för att ta U21 vidare just nu. Men självklart skulle jag älska att spela EM med England. 

Vem umgås du mest med i Liverpool-truppen?
Det har väl blivit nordöstkillarna främst, Andy (Carroll) och Stewy (Downing). 

Vad är drömmen med din fotbollskarriär under, låt säga, de kommande 5 åren?
Det är faktiskt att bara utvecklas varje dag och att spela bra för Liverpool, bara tanken på att stanna här i flera år gör mig upprymd. 

Stämmer det att du och Andy Carroll faktiskt spelat tillsammans på pojklagsnivå också?
Ja, det gör det faktiskt. Men det var när vi var riktigt unga och jag tror bara det var vid ett eller två tillfällen i Sunderland. 

Och slutligen... frågan som ingen verkar kunna svara på. Vem är bäst, Messi eller Maradona?
Ja du, de är bägga två fantastiska spelare. Men jag har ju sett ganska mycket mer av Messi - så jag får lägga min röst där. 


* Räds inte konkurrensen i Liverpool!

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer