Aldo: Stevie måste starta mot United

Bild till nyheten Aldo: Stevie måste starta mot United
John Aldridge skriver i sin kolumn i Echo att han förväntar sig att Steven Gerrard är med från start när regerande mästarna Manchester United kommer till Anfield den 15 oktober.

"Det såg inte ut som att vi skulle lyckas bryta ner Everton, trots (den felaktiga) utvisningen och spelövertag. Dessutom lyckades vi inte ta tillvara på straffen", skriver den forne skyttekungen och Kophjälten.

"I det skedet av matchen hade Everton en psykologisk fördel, men vi kom ingen vart. Vi behövde verkligen förändringen med Steven Gerrard och Craig Bellamy och i ärlighetens namn kunde Kenny Dalglish ha förändrat redan i paus."

"Dubbelbytet var precis den injektion laget behövde då flera spelare inte levererade. Bellamy var en frisk fläkt och det var underbart att se Gerrard tillbaka. Stevie var också dirigenten bakom derbysegern, genom att lugna ner allting och spela klokt. Han var en bidragande orsak till att Liverpool kunde utnyttja övertaget. Hans ledaregenskaper och erfarenhet vann matchen åt oss."

"Steven är så gott som återställd och kommer förhoppningsvis att få några matcher bakom stängda dörrar under den kommande veckan för att bygga upp formen ytterligare. Att han inte blev uttagen i den engelska EM-kvaltruppen var suveräna nyheter. Det hade varit helt befängt att ta ut honom då han bara spelat haft 13- och 15 minutersinhopp efter ljumskskadan."

"Jag anser att Steven Gerrard måste vara med i startelvan när Manchester United kommer till Anfield", avrundar John Aldridge.

 

* Aldo.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer