Carroll: En lättnad att få göra mål

Bild till nyheten Carroll: En lättnad att få göra mål
Centertanken Andy Carroll medgav efter derbyt att han kände en oerhörd lättnad efter att ha gjort sitt första ligamål för säsongen.

"Det var ett mål för alla. För Kenny, lagkamraterna och fansen. Alla har stöttat mig. Det var utan tvekan höjdpunkten hittills under min tid i klubben. Att få göra mål mot Everton och vinna på deras hemmaplan är speciellt. Nu måste jag fortsätta att producera."

"Det var en stor lättnad. Jag kände innan matchen att det är idag det kommer att ske. Innan vi gick ut så sa jag till Jose Enrique att jag kände på mig att jag skulle göra mitt första mål."

"Nu möter vi Manchester United i nästa match och kan vi bygga vidare på den här prestationen så är jag säker på att vi kommer att slåss i toppen. Vi har ett nytt lag som jobbar för att lära känna varandra ännu bättre. Det är vårt uppdrag."

"Vi spelade bra mot Everton och förtjänade segern. Det jag minns bäst av 1-0-målet är Bellers löpning efter kanten, Jose kom på överlappning och slog ett fint inlägg. Dirk lät bollen passera och jag kunde avsluta anfallet."

"Stämningen i omklädningsrummet var härlig efteråt. Och jag tycker att samspelet fungerar allt bättre. Vi har en stor trupp och jag har varit in och ut ur laget, precis som en del andra, vilket kan göra att det tar längre tid att lära känna varandra. Vi har hela tiden spelat bra på träning. Om det har varit jag och Luis, Luis och Dirk eller Bellers, så har det ändå alltid fungerat bra", avrundar Andy Carroll intervjun med Liverpool Daily Post.


6 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer