Mölby: Carra har mer kvar att ge

Bild till nyheten Mölby: Carra har mer kvar att ge
Efter att ha orsakat straff mot Stoke, sett sitt lag släppa in fyra mål mot Tottenham och därefter dessutom orsakat ytterligare en straff i slutminuterna mot Brighton i Carling Cup har Jamie Carragher fått utstå en hel del kritik för sitt något 'klumpiga' agerande i vissa situationer den senaste tiden.

Vissa går till och med så långt och menar på att han kanske till och med passerat "bäst före datum" - men sånt snack tycker Liverpool-legendaren Jan Mölby bara är tramseri.

"Ja, att påstå att han skulle vara slut som fotbollsspelare är bara trams. Jag har hört snacket om hans dåliga form i tre år nu, men jag tycker fortfarande att han levererar på hög nivå.

"Visst kan jag erkänna att jag faktiskt trodde Liverpool skulle leta efter ett mer rutinerat alternativ till mittbacken än Sebastian Coates, men om Jamie känner sig 'fit' för att spela så mycket som han gör så är jag övertygad om att han kommer att göra det med bravur.

"Den dagen han känner att han inte levererar till fullo kan jag garantera att han är den förste som kommer att meddela Kenny att han inte är hundra procent längre.

"Med tiden kommer han såklart att få kliva åt sidan, men jag hoppas han kan trappa ner likt Sami Hyypiä och finnas i truppen för de yngre spelarna inledningsvis i alla fall. Sen vad som händer får såklart framtiden utvisa. 

"Men att räkna ut honom redan nu, det hade jag aldrig gjort." 


* Carra - fortsatt ordinare i Liverpool, eller?

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer