Suarez och Coates uttagna för Uruguay

Bild till nyheten Suarez och Coates uttagna för Uruguay
Samtidigt som EM-kvalet ska avgöras - och Lucas Leiva bl.a. kommer att spela för Brasilien i träningslandskamper - i perioden mellan bortamatchen mot Everton i ligan den 1'e oktober och matchen 14 dagar senare mot Manchester United på Anfield har även Luis Suarez och Sebastian Coates blivit uttagna till att representera sitt land.

Som om det inte vore nog med att Lucas Leiva 'tvingas' resa till både Costa Rica och Mexiko bara dagarna innan Liverpool ska ta sig an Manchester United på Anfield Road den 15 oktober talar nu det mesta för att både vårt anfallsess och - den i nuläget vikarierande - mittbacken, Seb Coates, kommer att befinna sig i Paraguay bara 4 dagar innan den viktiga matchen mot våra ärkerivaler. 

Båda herrarna har nämligen blivit uttagna i den trupp som på sikt ska föra Uruguay till just det VM-slutspel som Brasilien redan är direktkvalificerade till år 2014. Kvalet inleds redan nu i höst och för de regerande Copa America-mästarna inleds kvalet med hemmamatch mot Bolivia den 7'e oktober innan man därefter möter Paraguay den 11'e oktober på bortaplan.   

Låt oss innerligt hoppas att båda kommer tillbaka hela och redo för mötet med Manchester United fyra dagar senare. Vi kan ju absolut behöva en 'Pistolero' i samma form som sist Scums kom på besök.  


* Snälla, snälla, snälla. Låt Suarez vara redo mot United... 

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer