Gerrard versus takläggaren

Bild till nyheten Gerrard versus takläggaren
Om Steven Gerrard kommer till spel mot Brighton i morgon så kommer han att möta mannen som lade om taket på hans hus!

Craig Noone är en av Brightons främsta spelare - och dessutom scouser. För inte så särskilt länge sedan jobbade Liverpoolsupportern Noone som takläggare på Merseyside. Kantspelaren har på senare år gjort kometkarriär och har avancerat från amatörligorna på Merseyside tillen proffstillvaro på den engelska sydkusten.

Och i morgon får han dessutom möta sitt favoritlag. Så sent som i söndags var Noone faktiskt på plats bland LFC-fansen på White Hart Lane!

"Jo, det stämmer att jag jobbade med att lägga om taket hemma hos Gerrards", bekräftar Noone till Daily Express. "Han byggde ut, ett gym och ett spelrum, och jag var med i bygget".

"Chefen för firman ringde mig klockan sju på morgonen och berättade att vi skulle jobba på Steven Gerrards hus. Jag trodde att han skojade med mig, men då vi kom fram kände jag igen huset från bilder i tidningarna. Vi jobbade där i en månad, men jag snackade aldrig med honom. Han håller sig, förståeligt nog, mycket för sig själv."

"Jag har följt senaste nytt kring hans skadesituation och jag kommer definitivt att nämna att jag lade om hans tak om han kommer till spel."

"Han är en stor spelare, som jag nu kanske får möta, så jag måste ändå säga att jag har gjort det ganska bra själv".

Noone har bland annat spelat för Skelmersdale United och Burscough, två Merseysideklubbar. Han spelade också en match för Southport innan Plymouth Argyle värvade den snabbe yttern. I december gick han vidare till Brighton och har sedan dess varit en av lagets bästa spelare.

"Vi följde lottningen och jag önskade mig Liverpool eller Everton. Att få spela mot Liverpool hemma är otroligt. Hela min familj är Liverpoolfans, både på mamma och pappas sida. De flesta kompisar är också LFC-supporters. Jag har en kamrat som är Evertonsupporter, resten är röda. Några av dom åker ner för att se matchen, så jag måste försöka fixa 20 biljetter. Jag funderar på vad som händer om jag gör segermålet? Kommer de att hoppa upp och jubla?"

Noone är nu inte den ende scousern i Brighton. Backen Alan Navarro har tillbringat många år i Liverpools juniorlag och hade också tröja nr 33 år 2000 under Gerard Houlliers tid som manager, men utan att få debutera i A-laget.

Därefter har Navarro tillhör Crewe, Tranmere, Chester, Macclesfield, Accrington Stanley och MK Dons innan han skrev på för Brighton. 

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer