Adam längtar efter Gerrard

Bild till nyheten Adam längtar efter Gerrard
Charlie Adam kan möjligen vara den spelare som får kliva åt sidan när Captain Fantastic är tillbaka på allvar igen för en plats i startelvan. Men till LFC.tv berättar Charlie bara om den längtan som finns efter att se Stevie tillbaka i full form och bara under de träningspass kaptenen medverkat på så erkänner Adam att kvalitén redan har ökat.

"Det blir möjligen svårare för mig personligen, för han kommer såklart som alla andra att kämpa för en plats i startelvan. Men jag ser verkligen fram emot att få se Stevie göra comeback. 

"Han är en toppspelare rakt igenom och han är ett respekterat namn överallt. Bara man pratar om honom så kan folk skina upp, för alla ver hur bra han är.

"Hur vi kommer formera laget när Stevie är tillbaka kan egentligen bara managern svara på. Men för oss övriga handlar det bara om att spela så bra som möjligt tillsvidare och bevisa att vi vill ha vår plats kvar. Men man måste samtidigt vara professionell och förstå att alla lag såklart alltid kommer göra plats för sin bästa spelare i startelvan när han är hel."

Samtidigt tycker dock Adam det flytit på väldigt bra i hans eget samarbete med Lucas Leiva på det centrala mittfältet hittills och han han imponerats både av Lucas och övriga lagkamraters kunskaper så här långt. 

"Gällande Lucas är det verkligen en riktig toppspelare, han är ju till och med brasiliansk landslagsman. I övrigt är där också så otroligt många bra spelare i vårat lag så när du kommer in i en elva tillsammans med så många andra duktiga fotbollsspelare är det väldigt enkelt att anpassa dig till spelet.

"Det är ju också därför det fungerat väldigt bra väldigt snabbt enligt mig. Här är så många bra spelare så att vi har bara klickat direkt. Sen vill man såklart fortsätta utvecklas, men det är också vårt mål för resten av säsongen."

Bland alla de fantastiska spelare Adam hyllar omkring sig är där dock en som kanske sticker ut lite extra - anfallsesset Luis Suarez. Det är ju också han som kanske gör jobbet för mittfältarna allra lättast med sin rörelse och talang. 

"Ja, alltså Luis är ju verkligen fantastisk. Han gör jobbet väldigt lätt för oss som sagt och att spela med honom är verkligen en ära och något fantastiskt roligt.  

"När vi mötte Liverpool med Blackpool ifjol spelade Torres som anfallare båda gångerna, men efter att han lämnade så spenderade Liverpool sannerligen sina pengar väl.

"Man fick in Suarez som är helt superb och han har väl nästan redan betalat sig egentligen. Samtidigt kommer han antagligen bara bli bättre och bättre och tanken på det är ju helt underbar för oss."


* Längtar efter Stevie G - även om det ökar konkurrensen på mittfältet! 

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer