Dalglish: Stevie blir en förstärkning

Bild till nyheten Dalglish: Stevie blir en förstärkning
Steven Gerrard har inte spelat på över sex månader efter sin efterhängsna ljumskskada och operation. Men Kenny Dalglish är övertygad om att kaptenen kommer att bli en rejäl förstärkning för laget när det är dags för comeback.

Gerrard spelade med sprutor i 3-1-segern mot Manchester United i början av mars. Därefter blev det ljumskoperation och sedan dess har kaptenen sysslat med rehabilitering (med ett och annat bakslag) fram till i förra veckan då han började träna med laget på allvar igen.

I måndags spelade han en träningsmatch bakom stängda dörrar.

"Steven upplevde inga problem efteråt och tränar utan problem. Det handlar om timing och sund förnuft".

Troligen kommer Spurs-matchen på söndag aningen för tidigt.

"Folk förväntar sig att han ska starta på söndag, men vi har inte satt något datum. När man varit borta så länge kan man gott vänta tills det känns helt riktigt."

"Han kommer bara att spela när han är skadefri och när det passar oss. När han kommer till det stadiet kommer det vara fantastiskt för alla, inte minst för Steven själv. Han älskar att spela. Desto snabbare han kommer tillbaka, ju gladare kommer han att bli."

Kenny tror att Gerrard fortfarande har massor att ge.

"När man har en spelare som Steven i truppen så kommer det att öka profilen och standarden. Vi vill ha ett starkt spelarstall och han gör den mycket starkare. En skadefri Steven Gerrard stärker Liverpool, det är det ingen tvekan om."

Även Jamie Carragher har uttalat sig om att det blev ett omedelbart lyft när Stevie G började träna med laget igen.

Källa: The Mirror, The Guardian

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer