Gerrard inte med mot Spurs - comeback mot Brighton?

Bild till nyheten Gerrard inte med mot Spurs - comeback mot Brighton?
Efter att ha missat det senaste halvåret och inte spelat en fotbollsmatch sedan Liverpool i våras slog Manchester United på hemmaplan med 3-1 börjar comebacken äntligen närma sig för Captain Fantastic. Han tros dock inte vara klar för att möta Tottenham redan på söndag, men att han spelar mot Brighton i Ligacupen nästa vecka verkar desto troligare.


Steven har äntligen, efter alla sina skador, fått en första vecka med riktig fotbollsträning på Melwood, men efter att ha missat så många matcher och en - självklart väldigt viktig - försäsong, ligger det inte i Kennys tankar att chansa med kaptenen innan han är fullt frisk. 

Att han således skulle spela redan på söndag känns föga troligt utan det mesta lutar istället åt att hans efterlängtade comeback äger rum mot Brighton i Ligacupen nästa onsdag.

Den medicinska personalen kirng Liverpool menar också att Steven kommer att komma tillbaka starkare än någonsin vilket även kaptenen själv antyder;

"Jag känner mig starkare i ljumskarna nu än vad jag gjort tidigare och det finns dessutom bevisat genom övningar att jag gör bättre resultat just nu.

"Nu handlar det bara om att bygga upp matchtempot och hitta formen så snabbt som möjligt.

"Jag längtar verkligen efter att få komma ut på planen igen och när jag väl gör det är jag övertygad om att allt kommer gå bra. Jag känner mig som sagt starkare och bättre än aldrig förr och hungern efter fotboll och vinster är enorm."

Källa: Liverpool Echo  

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer