Ordföranden: Bittert och beskt!

Bild till nyheten Ordföranden: Bittert och beskt!
Helgens match mot Stoke gav en bitter eftersmak så det är tur att det finns en besk medicin mot det hela...

Visst, som de flesta andra - antar jag, men det är ju subjektiva spekulationer - känns det lite bittert efter matchen mot Stoke.

En straff emot oss som i ärlighetens (och objektivitetens) namn lika gärna kunde friats, tre ganska klara hands emot varav två kunde givit straff, men där en definitivt borde varit och spelövertag som stundtals var massivt, 11-2 i skott på mål... Etc, etc...

Jag skulle kunna spekulera vidare, betygsätta spelare som gjorde sina sämsta matcher denna säsong - och det mesta är ren bitterhet över det taskiga resultatet. Men jag tänker inte göra det.

Jag tänker heller inte klaga på den svaga insatsen av domaren för sett till match bilden borde... Nej... Skulle vi vunnit denna match mot Stoke ändå. De annars så hemmastarka Stoke var utspelade och antagligen MYCKET nöjda med poängen de fick.

Vi har mycket oss själva att skylla.

Bra då att det finns besk medicin att ta till då många bryggerier släpper sina höstutgåvor - med något mindre beska än de sedvanliga ale de ´brukar släppa.

Amerikanska Flying Dog släppte Dogtoberfest (4 Robbo-Wan Poäng), Oppigård Oktober och Skörd (4 RWP), Dugges Höstbrygd (3,5 RWP), St Eriks Skörde (3), skotska BrewDog sin My Name Is Ingrid (ligger på vänt, men skottarna brukar leverera) och många trevliga kommer inom kort. Den enda jag verkligen inte gillat är St Eriks Rauköl som inte föll mig i smaken alls (2) med sin Islayrökighet.

Jaja... Nya tag, nya vinster, nya beska...


2 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer