Suarez månadens spelare

Bild till nyheten Suarez månadens spelare
Efter en fantastisk säsongsinledning kunde huvudsponsorn Standard Chartered idag prisa Luis Suarez som Liverpools bästa spelare i augusti månad.

Genom omröstning på Liverpools officiella hemsida utses varje månad, i samarbete med huvudsponsorn Standard Chartered, lagets bästa spelare. Med förkrossande 71% av alla röster säkrade Luis Suarez segern före Lucas Leiva (8%) och de båda nyförvärven Stewart Downing och José Enrique (5%) för just augusti. 

Under månaden har Liverpool spelat 4 tävlingsmatcher (3 i liga, 1 i ligacupen) och El Pistolero noterades för totalt 3 mål samt flera, i övrigt, lysande prestationer. 

Sedan uruguayanen ankom i januari har han nu kammat hem priset som Månadens Spelare hela tre gånger och det är en sannerligen fantastisk bedrift. 

Med en rykande färsk triumf från Copa America, samt titeln som turneringens bästa spelare, är det nu också en Suarez som börjar få smak för medaljer. Dock är han mån om att framhäva laget när månadens pris räcks över till honom på Melwood;

"För mig är det viktigast att laget går bra. Inte hur du sköter dig personligen. Just nu är jag glad på grund av att laget har börjat bra och jag hoppas bara att vi kan kämpa vidare på samma spår. 

"Vinner laget är jag nöjd, oavsett om jag är involverad eller inte. Självfallet vill man alltid spela men det är tränaren som har ansvar för att truppen såklart också roteras lite ibland. 

"Men jag gillar verkligen hur vi spelar just nu och hela laget har verkligen tagit till sig taktiken. 

"Dessutom är det fantastiskt hur vi har kommit ihop som ett 'lag' verkligen. Vi är en stark trupp som har kul tillsammans. Fungerar man inte vid sidan av planen fungerar man heller inte på planen, men alla killar trivs verkligen tillsammans nu. Även de nya. Och jag tror inte bara det är viktigt för oss, utan även för fansen."


* Laget före jaget, men visst är han välförtjänt av alla möjliga priser - vår Pistolero!

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer