Carragher glad över förändringar

Bild till nyheten Carragher glad över förändringar
Liverpool slutade på sjundeplats säsongen 09/10 och på en sjätteplats 10/11. Men med nya ägare tror Carragher att Liverpool kan komma att utmana om titlar väldigt snart.

"Vanligtvis när en ny manager kommer in så början man att bygga upp laget," sade Carra till Liverpoolfc.tv.

"Man tar det ett steg i taget, under Houllier och Rafa, även fast vi vann Champions League med Rafa så tog det några år innan man kände att vi inte var långt bakom de stora lagen."

"Nu, hur vi har startat säsongen, hur vi avslutade den förra säsongen och spelarna vi har värvat, jag säger inte att vi kommer att vinna ligan, men det känns väldigt bra. Det har ju bara gått sex månader."

"All cred till managern och resten av staben, till ägarna och till Damien Comolli som har ändrat på saker och tagit in fler spelare till klubben. Vi har blivit av med några spelare nu, jag är inte säker på hur många, men det ser bra ut."

"Under de tuffa tiderna känns det som att man är ljusår från där man vill vara. Men just nu ser det ut som att vi är på rätt plats och vi vill fortsätta vara där."

"Truppen är väldigt stark nu, speciellt med Bellamy," sade Carragher. "Vi förlorade N'gog men vi har fortfarande fyra anfallare och det vill man alltid ha. Vi har fyra mittbackar, många högerbackar och många vänsterbackar också."

"Vi väntar fortfarande på att Stevie ska bli frisk, alla positioner ser väldigt starka ut. Vi måste uppskatta hur stor trupp vi har och konkurransen inom laget som medföljer."

"Det är lika spännande för spelarna som det är för fansen, för de senaste åren har varit svåra."

"Det är bara tre eller fyra matcher spelade, men det har gått bra, och avslutningen på den förra säsongen gick bra. Vi borde glädjas över det för att förr eller senare kommer det att komma en tid då det inte går så bra - sån är fotbollen."

Goda resultat och nyförvärv har lyft klubben, men Carragher tror att det mestadels har att göra med Dalglish och hans personlighet.

"Alla kan se hans reaktion när vi gör mål. Han är så på träningarna varje dag och det smittar sig. Du kan se honom överallt, han älskar fotbollen och det är fantastiskt att få vara i närheten av en sådan människa.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer