Steven närmar sig comeback

Bild till nyheten Steven närmar sig comeback
Steven Gerrard sparkar boll igen och är förhoppningsvis tillbaka i full träning nästa vecka. Det snackas om comeback mot Tottenham den 18 september.

Gerrard

"Jag känner mig i bättre form, starkare och mer sugen än någonsin", sade Liverpoolkaptenen till Liverpool Echo. "Nu känns det bra och jag sparkar boll igen."

"Jag antar att jag är tillbaka i full träning med laget på torsdag eller fredag i nästa vecka. Jag involveras inte i matchen mot Stoke, men planen är att jag förhoppningsvis är redo för Tottenham."

"Nu behöver jag några träningspass med hela laget. Jag vill få en bättre pekpinne på vilken form jag är i."

"Det är Kenny som bestämmer när jag är tillbaka i laget. För ögonblocket går allt bra och det kliar i benen efter att få spela igen. Det har varit fem tuffa månader efter operationen och det har gått upp och ner känslomässigt. Jag har saknat att spela fotboll."

"Jag har fått mycket vila och är väldigt tänd på att spela fotboll igen. Jag vet att jag skall komma tillbaka i bättre form, starkare och mer hungrig än någonsin."

Gerrard opererades i april efter att under ungefär två månader ha gått på smärtstillande för sina ljumskproblem.

"Operationen har väl räddad min karriär och det har gått bra", sade 31-åringen.

"Operationen var en stor succé. Jag fick en liten tillbakagång med infektionen, men det var en lättnad då jag förstod vad det var. Det var under en tid jag sprang utomhus och kände smärtor i ljumsken igen. Det var frustrerande när vi inte förstod varför, men sen tog jag ett blodprov och det visade sig vara en infektion. Det var egentligen fantastiska nyheter."

"Det var märkligt, för jag mådde inte dålig, vilket man bruakr göra vid såna infektioner. Jag måste var en märklig människa, för jag kände mig helt normal. Jag fick antibiotika  och nu har jag inte känt smärtor på fyra veckor."

"Efter att jag skrevs ut från sjukhuset har rehabiliteringen gått mycket bra. Jag är väldigt glad och positiv igen, ljumsken är starkare än någon gång."

"Nu handlar det om att komma i matchform, vilket jag vill göra så snabbt som möjligt."


20 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer