Liverpool FC - Bolton Wanderers 3-1 (1-0)

Bild till nyheten Liverpool FC - Bolton Wanderers 3-1 (1-0)
Ett sprudlande Liverpool sätter igång matchen och det är full fart framåt direkt efter avspark. De första 15 minuterna fick Bolton inte ens låna bollen och Liverpool spelade väldigt säkert med många fina genomskärare och briljant direkt passningsspel.

Efter en fin målchans för Suarez, där Jääskilainen gör en fantastisk räddning så kommer Jordan Henderson på bollen och får turligt med sig bollen och skjuter ett fint skott med vänsterfoten och 1-0 är ett faktum. Skottet var välplacerat upp i det vänstra hörnet.

Efter målet så släppte Liverpool in Bolton något i matchen men med full koll på de vitas anfall så lyckades de inte skapa mer än en riktigt målchans under hela första halvleken. Lucas såg till att störa på mittfältet och vann väldigt mycket boll och Henderson briljerade med sitt one-touch spel.

Liverpool skapade väldigt mycket framåt och Suarez spelar ett väldigt intelligent spel och är mer eller mindre med och skapar något i varje anfall. Han kommer till och med ren med målvakten i mitten på halvleken och försöker lobba, bollen går över både målvakt och mål tyvärr.

Jämfört med första matchen på anfield då Liverpool spelade en mycket bättre fotboll i första än vad de gjorde i andra så var denna match precis tvärtom. Man lät inte Bolton få låna bollen en enda gång kändes det som.

Martin Kelly hade gått av i första halvlek pga av en lättare skada i benet och då kom Skrtel in och fick ta hans plats på högersidan i backlinjen. När Liverpool fick en hörna i den 51a minuten så var det just denne inhoppare som gjorde 2-0 målet med huvudet.

Nästan direkt efter så går även Adam in och gör sitt första mål för Liverpool i tävlingssammanhang, precis som Henderson hade gjort tidigare under matchen. Han fick bollen utanför straffområdet och tog en löpning snett inåt planen och skjuter med högerfoten och placerar in bollen i det vänstra nedre hörnet.

Desto längre matchen gick desto mer gick matchtempot ner och Suarez byttes ut med Carroll. En väldigt besviken Suarez fick lämna planen och besvikelsen var inte över resultatet utan över att han inte kunde se sig själv i målprotokollet.

I den 90e minuten, på övertid, så fick Bolton med sig ett tröst mål som kom till av Klasnic när LFC fösvaret stod och sov och även lite tur fanns bakom målet.

Förhoppningsvis får vi se en lika fin uppvisningen nästa match då Liverpool möter Stoke den 10:e september.