Ordföranden: Ny vecka, ny match, nya övergångar...

Bild till nyheten Ordföranden: Ny vecka, ny match, nya övergångar...
Slutet på transferfönstret rycker närmare, och medan undertecknad ser fram emot ännu en ny omgång är jag också nyfiken på vad som komma skall...

Den 20:e augusti 2011 kommer jag att komma ihåg för två saker:

  1. Liverpool spöade Arsenal på bortaplan för första gången på 11 år - och övertygande.
  2. Min son William (Bill - även om alla andra säger Willie eller Wille) döptes.

Tyvärr kolliderade punkt två med punkt ett.

Nu... Det var med viss förvåning man undrade om Suarez verkligen var fit i den första omgången efter två års spel non stop, men King Kenny är ju inte sämre än att han insåg att han nog varit väl optimistisk med vår uruguayan.

Just ja, "Nu"... Nu behåller vi vårt "momentum" och spöar Bolton i morgon. Allas eder herr Lindström har varit vänlig nog att ta över en annans nattpass så nu vankas tio (10) härliga nätter på raken.

Skall trots detta försöka klämma in matchen på the Dub i Stockholm - mellan sömn och jobb. 

Bolton blir tufft men känns ändå som tre pinnar. Vi har ju sett starka ut framåt, men jag har hyst tvivel om backlinjen. Känns ändå som Carra skall kunna hålla ihop den.

Just backlinjen känns lite skakig. Skrtl och Agger är kämpar men de har andra tillkortakommanden och Carra börjar bli lätt till åren och lever på sitt jävlar anamma i ytterligare någon säsong. Jag skulle vilja ha en back som kan försvara, har bättre spelförståelse än de två förstnämnda och dessutom fixar den tajta, brittiska fotbollen.

Coates är en back som är på G in och alla är lyriska över prospektet - om inte nå't annat lag hijackar köpet - men själv vet jag för lite om honom för att uttala mig för att vara ärlig.

Hursomhelst, en back behövs och förhoppningsvis är han lösningen.

You'll Never Walk Alone!

 

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer