Kuyt: Låt oss vinna!

Bild till nyheten Kuyt: Låt oss vinna!
Dirk Kuyt tror att Liverpool kan ta 3 poäng mot Arsenal för första gången sedan Emirates Stadium byggdes, han tycker också att ingen ska underskatta laget bara för att Arsenal har många spelare avstängda och skadade.

"Gunners" kommer att spela mot Liverpool utan Fabregas, Gervinho, Traore, Djourou, Rosicky, Wilshere, Song och Gibbs.

Men Kuyt tror fortfarande att det kommer bli tufft, men han övertygad om att Liverpool kan ta 3 poäng där, något de inte gjort sedan år 2000.

"De har ett bra lag med bra spelare, inte bara 11. Så det kommer att vara ett riktigt starkt lag på planen ändå." sade holländaren.

"Vi måste hålla koll på oss själva och ge 100 procent. Vi har en god chans att vinna, det är jag övertygad om, även om de hade haft alla avstängda och skadade spelare tillgängliga"

"De har precis sålt en av deras bästa spelare (Cesc Fabregas), men vi hade en liknande situation i Januari då Fernando Torres lämnade oss för Chelsea, då kom kom in 2 spelare istället."

Förra säsongen spelade lagen 1-1 på Emirates i en spännande match - åtminstone de 10 sista minuterna.

Efter att Robin Van Persie givit Arsenal ledningen på straffspark tidigt i tilläggstiden, så gjorde Kuyt likadant för Liverpool i den 98:e efter att Lucas fixat en straff.

"Det är en härlig stadion att spela på, speciellt när man får ett bra resultat med sig. Jag har gjort ett par viktiga mål där och jag hoppas att jag kan göra fler på lördag."

"Det finns nog ingen bättre känsla än att göra mål i sista minuten och iochmed det få med sig ett bra resultat."

Lördagens match är nog den bästa matchen under denna omgång och Kuyt är redo för den.

"Man måste ta spelschemat som den kommer, förra säsongen hade vi Arsenal på Anfield, men vi vann olyckligvis inte."

"Förhoppningsvis kan vi få alla 3 poäng med oss. Det skulle ge alla en enorm boost och jag tror att vi kan vinna. Om vi tror på oss själva, har vi kvaliteten och vi behöver bara visa den på lördag."

"Det skulle betyda mycket för oss att vinna. Om vi kan få 3 poäng kommer det att ge signaler till alla andra lag i Premier League att vi kan vinna."

"Det är vad vi vill göra - vi vill vinna våra matcher och om vi kan, så kan vi förhoppningsvis göra de framsteg vi vill.

* Reina, Kuyt och Kyrgiakos efter att Kuyt räddat en poäng efter en straff på Emirates förra säsongen.


11 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer