Landslagskollen: Adam och Aquilani målskyttar

Bild till nyheten Landslagskollen: Adam och Aquilani målskyttar
Alberto Aquilani och Charlie Adam nätade för Italien respektive Skottland i kvällens landskamper.
Enligt rapporter ska ingen Liverpool-spelare ådragit sig någon skada.

Peter Gulacsi spelade hela matchen för det ungerska U21-landslaget när Wales blev besegrade med två mål mot ett i Haverfordwest.

''Liverpool-mötet'' mellan Skottland och Danmark blev en positiv tillställning ur en supporters synvinkel. Charlie Adam och Danny Wilson startade för hemmalaget medan Daniel Agger och Christian Poulsen fick en plats i danskarnas laguppställning.

Charlie Adam låg bakom skottarnas ledningsmål i den 23:e minuten. Mittfältaren dundrade en frispark från hörnet av straffområdet med en enorm kraft och bollen fick en styrning via Danmark-försvararen William Kvist. Matchen slutade 2-1 till Skottland.

Poulsen blev utbytt i halvtid, Agger och Adam efter en timmes spel medan Wilson fick spela matchen ut - ingen av spelarna har enligt rapporter blivit skadade.

Italien tog emot de regerande världsmästarna Spanien i Bari i kväll. Pepe Reina satt på bänken hela matchen. Alberto Aquilani, som varit lysande under försäsongen för Liverpool, byttes in med 25 minuter kvar - och han skulle bli matchhjälte.

Aquilani gjorde 2-1 för Italien i den 83:e minuten efter ett tungt skott. Före detta Liverpool-spelaren Xabi Alonso hade utjämnat för Spanien i slutet av den första halvleken, men det blev Italien som vann kvällens toppmöte.

Landskampen mellan England och Holland blev inställd på grund av oroligheterna i London. Andy Carroll, Stewart Downing och Dirk Kuyt har rest tillbaka till Melwood och tränar inför ligapremiären på lördag.

Raul Meireles missade flera matcher för ''the Reds'' under försäsongen - mycket tack vare skadeproblem. I kvällens möte med Luxemburg började portugisen på bänken. Portugal vann med 5-0 och Meireles blev inbytt i den 47:e minuten.