Missa inte starten på Fantasyligan!

Bild till nyheten Missa inte starten på Fantasyligan!
Vi kör den här säsongen parallella fantasyligor. Den första via premierleague.com drar igång nu till helgen, så det är hög tid att anmäla ditt lag.

För att joina Fantasyligan Liverpoolfc.nu surfar du in på http://www.premierleague.com.

Har du redan skapat ett lag och var med i ligan förra säsongen, så bör ditt lag automatiskt vara med i ligan.

Har du inte skapat ett lag den här säsongen, eller inte varit med tidigare säsonger väljer du att registrera ett nytt lag, vilket är kostnadsfritt. Kortfattat gäller det att välja 15 spelare, max 3 spelare per klubb. För detta har man £100M att tillgå. När du har valt dina spelare, väljer du att gå med i ligan Liverpoolfc.nu.

Ta några minuter och läs igenom spelreglerna, det kan man vinna många poäng på under säsongen. Exempelvis val av lagkapten, formation och hur det fungerar att göra byte av spelare under säsongen.

Kod för att gå med: 978750-235156
I Fantasyligan via Premierleague.com är det i vanlig ordning ära, prestige och stolthet som står på spel.

Deadline för att gå med i denna ligan är 31 augusti, men vill du vara med från start behöver du ha registrerat ditt lag och gått med i ligan innan första matchen drar igång på lördag! Tänk också på att det krävs att du anger både ditt förnamn och efternamn för att ditt lag skall vara giltligt i ligan. Å, ä och ö bör inte användas i lagets eller ditt visningsnamn då dessa tecken inte kan visas korrekt.

Fantasyeleven.com drar igång i september/oktober och innehåller en rad förbättringar, priser och möjlighet att utmana en rad kändisar.

Mer om nyheterna kring årets Fantasy fotboll hittar du här

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer