Hendo vill gå i Wilsheres fotspår

Bild till nyheten Hendo vill gå i Wilsheres fotspår
Nyanlände Jordan Henderson hoppas att säsongen han har framför sig ska bidra till att han kan ta klivet från det Engelska U21-landslaget och vidare in i Fabio Capellos seniortrupp istället, likt Arsenals Jack Wilshere gjorde under fjolårssäsongen.

"Jack har utvecklats enormt de senaste åren. Han gjorde det riktigt bra i Bolton, när han var där på lån, och när han sedan kom tillbaka till Arsenal gick han in med pondus och imponerade direkt"

För Hendos del har det hittills bara blivit en match med seniorlandslaget och det var mot Frankrike i en träningsmatch. Nu hoppas han dock att hans flytt till Liverpool ska öka hans chanser till spel;

"Förhoppningsvis kommer jag nu komma till Liverpool och spela på den nivån som Jack gjorde när han kom in i Arsenals lag. När han tog klivit från U21 gav det verkligen oss andra motivation till att bevisa att vi kan göra detsamma"

Första uppgiften, på tävlingsnivå, för Jordan i Liverpooltröjan lär antagligen bli Premier League-starten mot just sin förra klubb Sunderland och efter att ha tillhört klubben sedan 7-års ålder hoppas han att fansen kommer visa uppskattning trots att han nu valt att flytta vidare;

"Jag har ingen aning om hur jag kommer bli bemött på lördag. Allt jag vet är att jag älskade min tid i Sunderland och att min relation med fansen alltid varit på topp, från min sida är det inget som har förändrats bara på grund av min flytt" 

 
Hendo blir gärna uppringd av Capello...  

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer