Mer Fantasy fotboll 2011/12

Bild till nyheten Mer Fantasy fotboll 2011/12
Med drygt en vecka kvar till Premier League 2011/12 har vi glädjen att kunna informera om flera förbättringar när det gäller Fantasy fotbollen den här säsongen.

Den stora nyheten är att vi kommer att inleda ett samarbete med Fantasyeleven.com, som vi hoppas ska innebära förbättringar i själva spelet, hur vi kan följa och administrera det och inte minst blir det en tydlig koppling mellan Liverpoolfc.nu och Fantasyeleven.com.

Som Liverpoolsupporter kommer man som default att få RSS feeds från Liverpoolfc.nu, där alltså nyheterna som läggs ut på vår hemsida får en koppling till Fantasyeleven.com. Det kommer att kosta 10 Euro att vara med i Fantasyligan, vilket även gynnar supporterklubben.

Det gör att vinnaren den här säsongen kommer att få ett fint pris från Sam Dodds och det kommer även kunna bli extra priser. Fantasyeleven.com ger även möjlighet att utmana bland annat Henrik Larsson, Jonas Olsson, Mats Magnusson eller Helsingborgs keeper Pär Hansson.

Fantasyeleven.com kommer dock inte att köra igång förrän någon gång i september/oktober, vilket gör att vi den här säsongen har valt att parallellt köra även en Fantasyliga via premierleague.com, som vi använt oss av tidigare.

För att joina Fantasyligan Liverpoolfc.nu surfar du in på http://www.premierleague.com.

Har du redan skapat ett lag och var med i ligan förra säsongen, så bör ditt lag automatiskt vara med i ligan.

Om man inte skapat ett lag den här säsongen, eller inte varit med tidigare säsonger väljer man att registrera ett lag, vilket är kostnadsfritt. Det gäller att välja 15 spelare, max 3 spelare per klubb. För detta har man £100M att tillgå. När du har valt dina spelare, väljer du att gå med i ligan Liverpoolfc.nu.

Ta några minuter och läs igenom spelreglerna, det kan man vinna många poäng på under säsongen. Exempelvis val av lagkapten, formation och hur det fungerar att göra byte av spelare under säsongen.

Kod för att gå med: 978750-235156
I Fantasyligan via Premierleague.com är det i vanlig ordning ära, prestige och stolthet som står på spel.

Deadline för att gå med i denna ligan är 31 augusti. Tänk på att det krävs att du anger både ditt förnamn och efternamn för att ditt lag skall vara giltligt i ligan. Å, ä och ö bör inte användas i lagets eller ditt visningsnamn då dessa tecken inte kan visas korrekt.

Mer information om Fantasyeleven.com och registrering av lag mm kommer att läggas ut inom en snar framtid.

Må bästa lag vinna!

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer