Suarez tillbaka om ett par veckor - Lucas snart redo

Bild till nyheten Suarez tillbaka om ett par veckor - Lucas snart redo
Kenny Dalglish berättar att Luis Suarez kommer tillbaka om ett par veckor. El Pistolero har nyligen påbörjat sin semester efter att ha vunnit sydamerikanska mästerskapet med Uruguay. Lucas redo nästa vecka.

Suarez satte öppningsmålet i söndagens Copa América-final mot Paraguay och mäktade med fyra baljor under turneringen samt kammade hem utmärkelsen ''Mest värdefulla spelaren''. Han har även ett par fina månader på Merseyside i sitt bagage.

Dalglish berättar att han inte kan vänta på att få träffa honom igen efter sitt sommaruppehåll, och meddelar även att Liverpool kommer vidta alla försiktighetsåtgärder som krävs för att säkerställa att uruguayanen börjar säsongen på topp. Med andra ord kommer de låta spelaren ta den tid han behöver för att bli helt återhämtad.

''Vad han uppnådde i Copa América var fantastiskt'', sa King Kenny till den officiella hemsidan. ''Hans prestationer var av yttersta klass och Uruguay vann turneringen i tillägg till vad han gjorde, men laget är ju det viktigaste.

''Han fortsatte på det sätt han avslutade den gångna säsongen. Luis har gjort det fantastiskt sedan han kom i januari och jag är säker på att han ser fram emot starten av den nya säsongen, speciellt efter att ha vunnit Copa América.

''Vi ser fram emot att få honom tillbaka. Han kommer att ta en paus och förhoppningsvis är han tillbaka om ett par veckor, då kommer vi ta en titt på honom och utgå därifrån.

''Vi kommer inte att stressa Luis. Det är viktigt att spelarna får vila och att de är redo när det gäller.

''Eftersom Suarez spelat långt in i juli får han bara ett par veckors ledighet men jag är säker på att det inte kommer ta allt för länge för att få honom i ett fint skick igen.

''Men vi får se hur han är när han kommer tillbaka och låta honom njuta av sin semester.''

En annan spelare som lirade för sitt hemland i turneringen är Lucas Leiva - som är tillbaka nästa vecka.

''Lucas kommer tillbaka nästa vecka. Vi får se hur han känner sig. Givetvis gick inte hans turnering lika bra som för Luis men han var fantastisk för Liverpool den förra säsongen och vi ser fram emot att få honom tillbaka och han bör vara utvilad.''

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer