Intressant intervju med Darren Burgess

Bild till nyheten Intressant intervju med Darren Burgess
Enligt Darren Burgess, som är Head of Fitness and Conditioning i Liverpool FC, så kommer Luis Suarez återvända till klubben den 5 augusti. Han förklarar metoderna för att få spelarna redo för ligastarten.

Luis Suarez

I en exklusiv intervju med Sports Illustrated berättar Darren Burgess hur han och resten av staben jobbar med att få spelarna i form för ligastarten. Han går in på hur träningsporgrammet läggs upp speciellt spelare för spelare, från en Andy Carroll som inte behöver så mycket löpning utan boll till sydamerikanerna som äter middag kring midnatt.

Intervjun kan ses i sin helhet här.

Något av det mest intressanta som kommer fram är att Luis Suarez kommer återvända till Liverpool under försäsongen. Han förväntas missa de första matcherna på grund av deltagandet i Copa America och att semestern ligger så nära ligastarten.

Suarez kommer, enligt Burgess, att återvända till Melwood 8 dagar innan premiären mot Sunderland.

Lucas Leiva har hållt Burgess uppdaterad angående sin hälsa under uppehållet och förväntas återvända om en vecka.

Darren Burgess berättar även om kamerorna som sitter runt Anfield där ledarna kan se precis alla detaljer och allt som spelarna har gjort varje match, GPS-systemet som de använder på träningarna, att Dirk Kuyt springer 1,3 mil varje match varav 2 kilometer i maxfart, att Johnson och Downing är snabbast i laget, att det är Kyrgiakos som slutar sist på löpträningen och en del andra roliga detaljer från träningarna.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer